Property Type: Vilë

25 Properties Found

Shitet Vile 3-kateshe prane TEG

Km 5°,, Rruga e Elbasanit, Lundër 1 1045, Shqipëri

Show details

Description

Shitet Vile 3-kateshe prane TEG, e re dhe pabanuar me pare brenda…

Price €270,000
Show details