Loading...

Property Type: Shtëpi Private

6 Properties Found

Shitet Shtepi + Truall ne Sauk

Rruga Xhebrahimi, Tiranë, Albania

Trego detajet

Përshkrimi

Shitet Shtepi + Truall ne Sauk, prane liqenit dhe kodrave te gjelberuara…

Çmimi €150,000
Trego detajet